Zangschool Almere

"Just don't give up what you really want to do. 
Where there is love and inspiration 
I don't think you can go wrong"                     - Ella Fitzgerald

ALS ZINGEN JE PASSIE IS


...ben je bij Zangschool Almere aan het goede adres!

Bij Zangschool Almere kun je aanmelden voor zanglessen, auditietraining, musicalklas, jazzkoor en leuke workshops van gastdocenten. 


Aan je stem werken en ontdekken wat je ermee kan, jouw idool na zingen, uitproberen of je met volume kan zingen of juist gevoelig zacht. Het bereik van je stem uitbreiden... effecten gebruiken... je kunt het allemaal leren. Maar wel op een verantwoorde en leuke manier. Hiervoor zijn de zangcursussen van een minimaal een jaar bedoeld. Maar als je het nog niet meteen weet, kan je ook beginnen met een 10-lessenkaart. Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je vader/moeder, zus/broer, nicht/neef of vriend(in)? Dan is het mogelijk een zangles of 10 lessenserie cadeau te doen. 


Inschrijven of informatie opvragen over zangles, musicalklas, vocal group en workshops is elk moment mogelijk via het contactformulier. De meeste leerlingen starten met een proefles die je op afspraak kunt maken.


MUSICALKLAS (basisschoolleeftijd groep 5 t/m 8)

Deze lessen worden wekelijks -met uitzondering van schoolvakanties- gegeven in basisschool De Windwijzer. De deelnemers leren spelenderwijs over zangtechniek en podiumpresentatie. Er wordt gewerkt met de mooiste songs uit de musicals zoals De Tovenaar van Oz, Sound of Music, Aristokatten, Mary Poppins en Annie, maar ook popsongs. Naast het zingen werken we spelenderwijs ook aan ruimtegebruik, dans en spel en teambuilding en is er veel ruimte voor creatieve ideeën van de groep. In een jaar Musicalklas wordt ook altijd gewerkt aan een voorstelling die past bij de groep. Dag en tijd: Donderdag 15.45-16.45 uur.


Kijk bij voor meer informatie over de inhoud van alle cursussen en projecten zang bij Zangles/Vocal Group/Workshops


De cursussen, workshops en projecten worden verzorgd door gediplomeerde docenten. De cursus zang wordt verzorgd door zangdocent/vocal coach, jazz vocalist, songwriter en voice-over Marjoleine Leene.  De workshops worden verzorgd door gastdocenten. 


Samenwerkingen:

Basisschool De Windwijzer Kraaiennest 4 Almere Noorderplassen-West

Voor alle lessen maakt Zangschool Almere gebruik van fijne ruimtes in deze school. De school vindt talentontwikkeling belangrijk en zet daarom regelmatig professionele docenten (muziek, drama, dans) in voor diverse projecten met haar leerlingen.

Website: www.windwijzer-almere.nl 


Praktijk voor Logopedie Flevoland Beneluxlaan 573-579 Almere Poort

Zangschool Almere werkt nauw samen met De Praktijk voor Logopedie Flevoland. Doel van de samenwerking is gezond stemgebruik in Almere en omgeving te bevorderen.

Website:  www.logoflevo.nl


Haddock Watersport Archerpad 8-10 Almere

Voor haar podiumprojecten heeft Zangschool Almere een fijne samenwerking met Haddock Watersport,  een gezellige locatie met en uitzicht op het water. 

Website: www.haddockwatersport.nl