top of page

Zanglessen - auditiecoaching- teambuilding-podiumprojecten 

Zanglessen:

In de lessen werken we bijvoorbeeld aan zangtechniek en gehoortraining, improvisatie, tekstinterpretatie en podiumpresentatie/ruimtegebruik. Het maakt niet uit op welk niveau je in stapt. Als jij nieuwsgierig bent je zangstem (verder) te ontdekken en ontwikkelen zijn deze zanglessen voor jou de juiste keus! Ook als je al langer zingt en misschien net die hoge noot niet haalt. Jij bent het uitgangspunt en we werken met de muziek die jou aan spreekt. Je neemt songs mee die je graag zingt en we werken met diverse soorten begeleiding en een zanginstallatie. Daarnaast wordt je begeleid op de piano zodat je ook leert samen spelen en anticiperen. Je organiseert zelf je songs in een map en je leert je toonsoort te bepalen. Natuurlijk wordt je ook uitgedaagd andere songs uit te proberen dan die je gewend was om te doen.Zanglessen duren een half uur per week. 

NIEUW: Jamsessies door leerlingen voor leerlingen

Zangschool Almere organiseert gedurende het komende cursusjaar regelmatig jamsessies door leerlingen voor leerlingen. Podiumervaring opdoen is een leerzame en leuke manier om uiteindelijk lekker vrij te leren zingen voor publiek. Mee doen is gratis.

Auditiecoaching:

Deze lessen zijn bedoeld om jou in het traject naar je auditie (voor een productie of opleiding bijvoorbeeld) te helpen beslagen ten ijs te komen.

Teambuilding/workshops:

Kan jouw bedrijfsteam wel een gezonde boost gebruiken? Dan is deze workshop echt iets voor jouw bedrijf. Even vanuit een ander perspectief met elkaar aan de slag gaan, verfrist enorm. Maar let op: Met deze workshop geef je je team veel meer dan dat. Van zingen was al bekend, dat het gezond is. Je ademt veel dieper, het geheugen verbetert en het probleemoplossend vermogen ontwikkelt..

Dat laatste wordt in deze workshop nog eens versterkt met improviseren. En het is ook nog eens leuk om te doen!


 Vraag via het contactformulier naar de tarieven en mogelijkheden.Podiumprojecten:

Natuurlijk wil je wat je geleerd hebt ook delen met een groter publiek. Samen spelen en zingen met andere leerlingen. Daarvoor organiseert Zangschool Almere leuke podium projecten waar je als leerling van Zangschool Almere aan mee kan doen. 

Soms vinden deze plaats in een theater, soms in een leuke horecagelegenheid.

Je wordt dan live begeleid door onze eigen huisband, waarmee je vooraf een bandrepetitie hebt..

bottom of page